Aarnikuja

Aarnikuja oli sopiva kohde, kun aikaa oli työpäivän jälkeen hiukan ennen seuraavaa menoa.  Itse Aarnikujalle en uskaltanut autoa pysäköidä, koska se käytännössä oli muutaman omakotitalon takapiha.

Aarnikuja

Aarnikuja alusta loppuun

Kuja alkoi taas vajaasti, numerosta kolme. Katukylttiä kuvatessa tuli lähes rikollinen olo, kuin olisi kuvannut olohuoneen ikkunasta sisään. Tosin monet ikkunat näyttivät vielä pimeiltä, asukkaista suuri osa ehkä oli vielä töissä. Tai sitten olivat vain aiheuttamassa ruuhkaa Tampereen katutöiden keskellä.

Hetki piti pohtia, että tohtiiko kujaa kävellä ollenkaan. Mutta sehän tässä on tarkoituksena. Katu oli ensimmäisten pakkasten jälkeen melko liukas, mutta sain kuin sainkin otettua 43 askelta länteen, käännyttyä ja otettua saman verran askeleita poispäin.  Ja myös kuvattua tien molemmat päät.

Aarnikuja

Aarnikuja lopusta alkuun

Aarnikuja vaikuttaa kartan perusteella syntyneen tonttien pilkkomisen myötä. Kunnon kokoisista tonteista on saatu jaettua parit postimerkit niitä tarvitseville. Aarnikuja kuuluu alueen satuaiheiset nimet  -ryhmään. En bongannut aarnihautoja tai aarnivalkeita. Kenties jossain pihassa lymysi aarteen vartija aarni – naamioituneena puutarhatontuksi.

Annala/ Kaukajärvi

Annala on asuntoalue Kaukajärvellä, eikä ole itsessään oma kaupunginosa.  Kaukajärven lähiötä alettiin rakentaa 1960-luvulla, ensimmäisenä kaupungissa. Nimensä se on saanut noin kolmen kilometrin mittaiselta järveltä. [Wikipedia]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.